Föreningen - Torpa FF – Jönköpings skönaste fotbollsförening! - IdrottOnline Klubb

Torpa FF är en liten kvartersklubb som ligger på söder/Torpa i Jönköping.

Klubben bildades av bröderna Mats och Gerhard Johansson 1969. Vi finns fortfarande kvar på söder och klubblokalen ligger på Brahegatan 30. Tränar och spelar gör vi på Jordbrovallen.

Vi har ett damlag i div 3 och ett herrlag i div 6, och vi har spelare i blandade åldrar och med olika bakgrunder och erfarenheter av fotboll. Det som sammansvetsar oss är glädjen för spelet och gemenskapen i klubben!

Vill du spela med oss, kontakta:

Martin Sinclair 070-732 88 15 (herr)

Elin Westerberg 072-333 47 11 (dam)

Sponsring: Torpa FF är en kamratförening som går runt med hjälp av sina medlemmar och vår ekonomi byggs även på olika sorters sponsring. Är du eller ditt företag intresserade av att sponsra vår kära förening med en liten slant, eller vill att vi hjälper till med inventering, försäljning, städning eller liknande, hör av dig till Ordförande Martin Sinclair på 070-732 88 15. Varmt tack!

Uppdaterad: 20 NOV 2017 13:07
Skribent: Elin Westerberg