Hoppa till sidans innehåll

Torpas Herrar A besegrade FC Tord borta med 6-2

16 MAJ 2014 09:01
Eftersom Dansk TV valt att sända Giro d’italia istället för vår match borta på Rosenlund och Bergforsens live-streaming kraschade på grund av allt för många inloggningar så blir dagens referat en kort sammanfattning av den kortvågskommunikation jag hade med GM under matchen (eller messen som kom in efter matchen, ni väljer själva vad som känns mest trovärdigt).
  • Skapad: 16 MAJ 2014 09:01

Oavsett så tog vi tre tunga poäng borta mot FC, ett resultat som sänder chockvågor genom Vätterbygden, men som icke desto mindre var välförtjänta. Vi gick ut med bra tempo i matchen precis som vanligt den här säsongen, men Tord lyckades med stor list och kunnighet utnyttja våra misstag. De gick fram till 2-0, innan vi sakta men säkert började mala ner motståndet.

Vi sprang enligt JP:s utsända (FC tränare) bokstavligt talat sönder FC Tord, som en efter en haltade av till en allt tunnare bänk. Kapten Haddok (eller Viktor) inledde målskyttet och slutade på 1+3 för dagen, en respektabel poängskörd. Karsten satte en snygg halvvolley innan Kåre dunkade in 3-2 innan halvtidsvilan.

I andra halvlek så tryckte vi tillbaka FC ordentligt och Sir Simon satte två baljor och fortsätter sitt imponerande målstinn. Andreas C lyckades också peta in en boll under halvleken.

Hela laget gör en väldigt bra match, och det är riktigt skönt att höra att bänken kommer in och ger järnet när de blir inbytta. Så ska det vara!

Inför kvällens match mellan JBK-Aledal är vi nu tre lag med full pott (de nämnda). Vikten av att vara tajta bakåt i den här serien blir allt tydligare. Vi har släppt fyra mål på tre matcher, det är riktigt bra. Aledal ligger före oss på fler gjorda mål än så länge, men JBK har ännu bättre målskillnad (14-0).

JBK - Aledal slutade 6-3 (red.anm)

Skribent: David Gerson

jenergi

 

Dina Försäkringar Sydost

 

 

 

Postadress:
Torpa FF - Fotboll
Brahegatan 30 B Kv
55334 Jönköping

Kontakt:
Tel: 0707328815
E-post: This is a mailto link

Se all info